یکصد و بیست و نهمین حراج شمش طلای مرکز مبادله ایران (۲۰ مهر ۱۴۰۴) برگزار می‌شود + جزئیات آغاز پرداخت خسارت‌های برق خانگی از آبان ۱۴۰۴ معاون اقتصادی استاندار: تحقق رشد اقتصادی خراسان رضوی نیازمند ۷۰۰ همت سرمایه‌گذاری جدید است حباب سکه به ۷ میلیون تومان رسید (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید؟ + جدول نتایج قرعه کشی و برندگان ایران خودرو (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + لینک مشاهده نرخ سود بین‌بانکی ثابت ماند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت گوشت گوساله در مشهد یک میلیون تومان شد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) + جدول ۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | گازرسانی رینگ جنوبی شهر تا پایان امسال به بهره‌برداری می‌رسد + فیلم یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سوداگران زمین در طرح نهضت ملی مسکن، تحت تعقیب دولت قرار می‌‎گیرند | مقاوم‌سازی ۷۰ درصد از خانه‌های گلی روستایی

  • کد خبر: ۲۲۱۷۸۷
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۲
سوداگران زمین در طرح نهضت ملی مسکن، تحت تعقیب دولت قرار می‌‎گیرند | مقاوم‌سازی ۷۰ درصد از خانه‌های گلی روستایی
مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسان رضوی گفت: در جریان اجرای طرح نهضت ملی مسکن، نباید سوداگری زمین صورت بگیرد؛ بنابراین اگر معامله‌ای با این هدف انجام شود، دولت بدون اغماض زمین را پس خواهد گرفت.

به گزارش شهرآرانیوز، سید خلیل منبتی ظهر امروز (۲۶ فروردین ۱۴۰۳) در نشست خبری خود به مناسبت سالروز افتتاح حساب ۱۰۰ و تأسیس این نهاد انقلابی به فرمان امام خمینی (ره) اظهار کرد: از دوران‌های بحران گرفته تا زمان‌هایی که نیازمند توسعه و آبادانی در روستا و شهر هستیم، بار اصلی بر دوش بنیاد مسکن است. بنیاد مسکن انقلاب اسلامی طبق قانون اساسی بیش از ۳۰ وظیفه و تکلیف دارد که عمده آن‌ها متمرکز بر عرصه روستایی است و این موضوع زمانی اهمیت مضاعف پیدا می‌کند که بدانیم بیش از ۲۵۹۰ روستا در خراسان رضوی وجود دارند که نیازمند توسعه و پیشرفت روزافزون هستند.

وی افزود: حدود ۲۷ نمایندگی در شهرستان‌های خراسان رضوی با محوریت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی درحال فعالیت هستند. بیش از ۱۳۸۷ واحد مسکونی در بینالود، گلبهار، تربت حیدریه و شهرک رضویه به بهره‌برداری رسیده‌اند و در بخش شهری هم ۵۲۰ واحد در منطقه پنج‎تن مشهد و مجتمع ۵۱۲ واحدی امام رضا (ع) مخصوص مددجویان کمیته امداد امام خمینی (ره) در دست ساخت قرار دارد.

مقاوم‌سازی ۳۵ درصد از مسکن‌های روستایی خراسان‌رضوی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: اگرچه با توجه به نرخ تورم، تسهیلات کمک‌هزینه ساخت مسکن همواره عقب‌تر از تورم و آسیب‌های اقتصادی است، اما تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت با سود ۴ درصد، از دستاورد‌های بزرگی است که در سال‌های اخیر به همت بنیاد مسکن حاصل شده و مردم می‌توانند در بخش روستایی از آن بهره ببرند. به برکت اعطای این تسهیلات و توجه به مسکن روستایی بوده که در سال‌های اخیر از ۴۸۶ هزار واحد مسکونی روستایی در کل استان ۱۶۸ هزار واحد معادل با ۳۵ درصد مقاوم‎‌سازی شده است و این روند همچنان ادامه دارد.

وی افزود: از سال‌های اخیر، روش‌های ابتکاری نوینی در ساخت مسکن روستایی و شهری دنبال می‌شود. به طور مثال، بَست‌های پیش‌ساخته‌‌ای که در محل نصب می‌شوند، مصرف پروفیل و فولاد را به ازای هر مترمربع، به ۲۹ کیلوگرم می‌رسانند؛ درحالی‌که طبق معمول، این نرخ باید بیش از ۶۶ کیلوگرم باشد.

تعیین تکلیف طرح هادی در ۱۳۸۷ روستا

منبتی با اشاره به اعطای تسهیلات ویژه ساخت مسکن به ارزش ۲۵۰ میلیون تومان تصریح کرد: از ۳۰ هزار واحدی که در از سال گذشته تاکنون به عنوان تعهدات ساخت بنیاد مسکن انقلاب اسلامی تعریف شده است، بخش قابل توجهی تاکنون به بهره‌برداری رسیده و تحویل شده است. این خانه‌‎ها جدا از وام‌های ۲۵۰ میلیون تومانی با سود ۵ درصد و حتی تسهیلات بلاعوضی است که همه‌ساله درحال ارائه است.

وی ادامه داد: تا به امروز، طرح‌های هادی برای بیش از ۹۸ درصد روستا‌های استان تعریف شده و از ۲۵۰۰ روستای استان، بیش از ۱۳۸۷ روستا مورد بازنگری طرح هادی قرار گرفته‌اند. به موازات این طرح، بیش از ۱۶۹ هزارتن قیر رایگان برای آسفالت در بیش از ۱۳ هزار کیلومترمربع از معابر استان استفاده شده است.

واگذاری ۲۶ هزار قطعه زمین روستایی

مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در پاسخ به سوالی با محوریت جزئیات طرح نهضت ملی مسکن در بخش روستا گفت: در جریان اجرای طرح نهضت ملی مسکن، تأکید ما این است که سوداگری در مرحله اعطای زمین صورت نگیرد. به همین دلیل دارندگان اراضی مکلف شده‌اند بدون چون‌وچرا، برای ساخت اقدام کنند و اگر معامله‌ای با هدف سوداگری زمین صورت بگیرد، دولت بدون اغماض زمین را پس خواهد گرفت؛ حتی اگر با چند واسطه و در چند مرحله به فروش رفته باشد.

وی بیان کرد: بیش از ۲۶ هزار قطعه زمین در جریان نهضت ملی مسکن در بخش روستایی واگذار شده‌ و هم‌اکنون فرایند ساخت در آن‌ها در جریان است. به طور کلی در سال ۱۴۰۲، تا این لحظه بیش از ۶۹۷ میلیارد تومان تسهیلات حوزه مسکن روستایی اعم از قیر، اعتبارات ملی، استانی و منابع نفتی تصویب شده که اعطای آن همچنان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->